Boek

Op 10 april 2013 ontving de bekende kinderboekenschrijver Jan Terlouw het eerste exemplaar van mijn boek. Dat boek helpt leraren om sneller en beter een verhaal voor te bereiden en te vertellen. Leraren hebben het heel druk. Als je sneller kunt voorbereiden, ga je vast meer vertellen. In het boek laat ik zien dat je in 30 minuten een verhaal kunt voorbereiden, maar in het boek vind je zoveel meer: tips, tricks en een groot aantal verhalen. Er zijn gratis voorproefjes van het boek te downloaden.

Prijs: € 34,00 (inclusief verzendkosten)

Een Schatkist vol Vertelgeheimen

Het boek ‘Een Schatkist vol Vertelgeheimen’ helpt o.a. leerkrachten om sneller en beter een verhaal voor te bereiden en te vertellen. Met CD met 11 verhalen en een DVD met verhaal en vele vertelfragmenten.

In Een Schatkist vol Vertelgeheimen laat ik zien dat je in 30 minuten een verhaal kunt voorbereiden. Ook staan er veel tips in om een verhaal beter te vertellen. En een schat aan verhalen. Een onmisbaar boek voor o.a. leerkrachten over het vertellen van verhalen.

 • Een verhaal vertelklaar in 30 minuten.
 • Tien waarden met verhalen in een korte en een lange versie.
 • Waardevolle verteltips.
 • Meer dan 50 verteloefeningen voor kinderen en leerkrachten.
 • CD met 11 verhalen en DVD met verhaal, vertelgeheimen en fragmenten.

 

Voorproefje

Download ‘Inhoudsopgave en Geheimen’ gratis

Voorproefje

Download ‘Hoofdstuk 1 en 2’ gratis

 • “Hans heeft zijn jarenlange ervaring in het onderwijs en zijn vertellersvakmanschap samen gebracht in een schitterend boek. Een ware schatkist vol tips en tricks. Dit boek hoort binnen handbereik van iedere leerkracht, want een leerkracht die goed kan vertellen, kan leerlingen boeien als geen ander!”
  – Bert en Ingrid Delhaas, leerkrachten Het Open Venster, Rotterdam

 

 • “Een Schatkist vol Vertelgeheimen’ is een must voor elke leerkracht en PABO-student die kinderen echt iets wil ‘meegeven.”
  – Nico van Lent, verteller

 

 • “Dit uitgebreide boek staat bomvol tips en technieken voor het boeiend vertellen van een verhaal. Alles bij elkaar is het een inspirerende en rijk gevulde schatkist.”
  – Marcelle Schaarman, leerkracht Elout van Soeterwoudeschool, Rotterdam

 

 • “Een boek waar je wel inspiratie van moet krijgen: Het verhaal en de sociale ontwikkeling samengebundeld! Met recht een SCHAT!”
  – Eric Borrias, de meest gevraagde verteller van Nederland