Speechen met Storytelling

Leer goed presenteren als je je producten/diensten beter wilt verkopen!

Een Schatkist vol Vertelgeheimen

Dit boek helpt leraren om sneller en beter een verhaal voor te bereiden en te vertellen. Met CD met 11 verhalen en een DVD met verhaal en vele vertelfragmenten.

€ 34

incl BTW incl. verzendkosten

Vandaag besteld, binnen 2 dagen in huis

Al 1300 boeken verkocht. bestel als je beter wilt worden in vertellen.

Ontdek de kracht van verhalen!

Gaat u weer een verhaal vertellen?

Je staat voor een groep kinderen en ze stellen je die vraag. Wat zeg je dan? Nou … eh, ik kan niet zo goed vertellen. Of: ik ben bang dat ik iets vergeet. Of: ik heb geen verhalen. Of: dat kost me teveel tijd om voor te bereiden.
Dat zeg je natuurlijk niet, maar misschien denk je het wel!

Hoe zou het zijn als je vol vertrouwen een verhaal kunt vertellen? Dat je niet bang bent om iets te vergeten maar kunt improviseren. Dat je een Schatkist vol verhalen hebt. Dat je een verhaal in maximaal 30 minuten kunt voor bereiden.

In ‘Een Schatkist vol Vertelgeheimen’ vind je de antwoorden op al die vragen. Als kinderen dan vragen: ‘Juf, meester, gaat u weer een verhaal vertellen?’ Dan glimlach je en zeg: ‘Tuurlijk, leg je pen maar neer.’

‘Een Schatkist vol Vertelgeheimen’  is een must voor elke leerkracht en Pabostudent die kinderen echt iets wil ‘meegeven’. Bert en Ingrid Delhaas, leerkrachten Het Open Venster, Rotterdam.

Waarom wachten met vertellen, begin nu!

Kinderen vinden het heerlijk om naar goed vertelde verhalen te luisteren. Ik geef vaak vertelworkshops van hele dagen aan kinderen. Altijd zie ik de kinderen razend enthousiast naar huis gaan. Komt u morgen weer? Het boek ‘Een Schatkist vol Vertelgeheimen‘ is zo geschreven alsof ik tegen je praat.

Een Schatkist vol Vertelgeheimen is een kookboek van het vertellen; veel recepten en smakelijke plaatjes, die je nieuwsgierig maken om zelf uit te proberen. Het boek staat vol bruikbare voorbeeldverhalen en is er ook nog een CD en DVD bijgevoegd. 
Eric Borrias, verteller van het jaar 2016

Hans van Woerkom heeft zijn jarenlange ervaring in het onderwijs en zijn vertellers vakmanschap samengebracht in een schitterend boek. Een ware schatkist vol weetjes, tips en tricks voor leraren die aan de slag willen met verhalen in hun klas. 'Een Schatkist vol Vertelgeheimen' hoort thuis in iedere schoolbibliotheek of beter nog ... binnen handbereik van iedere leerkracht.
Mia Verbeelen, verteller van het jaar 2015
Dit uitgebreide boek staat bomvol tips en technieken voor het boeiend vertellen van een verhaal. Alles bij elkaar is het een inspirerende en rijk gevulde schatkist.
Nico van Lent, verhalenverteller
Een boek waar je wel inspiratie van moet krijgen: Het verhaal en de sociale ontwikkeling samengebundeld! Met recht een SCHAT!
Marcelle Schaarman, leerkracht Elout van Soeterwoudeschool, Rotterdam

Over Hans

Verhalen vertellen is al bijna 25 jaar mijn grote passie. In al die jaren trad en treed ik op veel verschillende plaatsen op waar onder de
belangrijkste vertelfestivals in Nederland en België.

Honderden mensen heb ik getraind in het beter vertellen van verhalen en het krachtig voor het voetlicht brengen van hun boodschap.

Daarom kan en wil ik je graag helpen om veel beter te worden in
het vertellen van verhalen. Als je dat beheerst, heb je een gouden vaardigheid in handen!

MISSIE: duizenden leerkrachten helpen om beter verhalen te vertellen zodat ze tien duizenden kinderen inspireren.

Een Schatkist vol Vertelgeheimen

De bekende schrijver Jan Terlouw ontving het eerste exemplaar van mijn boek. Tijdens zijn speech hingen mensen aan zijn lippen. Hij hield een krachtig pleidooi voor het grote belang van verhalen vertellen voor kinderen. Een leraar die goed kan vertellen heeft een gouden vaardigheid in handen. Zo’n leraar kan kinderen stimuleren, motiveren en inspireren.

Met ‘Een Schatkist vol Vertelgeheimen’ in je bezit kun jij zo’n leraar worden. Het boek leest als een trein en kun je steeds weer pakken om inspiratie op te doen.

Een boek bomvol met tips en tricks
Een CD met 11 verhalen die je zo kunt vertellen
Een DVD met een verhaal, vele tips en vertelfragmenten
Elf verhalen in een korte en een lange versie
De lange versie: zoals ik het zou vertellen – met interactie
En nog veel meer verhalen ter inspiratie
Een Schatkist vol Vertelgeheimen is vooral heel praktisch.

Een Schatkist vol Vertel-geheimen

Dit boek helpt leraren om sneller en beter een verhaal voor te bereiden en te vertellen. Met CD met 11 verhalen en een DVD met verhaal en vele vertelfragmenten.

€ 34.00

incl BTW incl verzendkosten

Vandaag besteld, binnen 2 dagen in huis

Kunnen vertellen is goud!

NU downloaden als je graag wilt spreken met minder angst.
Inhoud: Voordelen van vertellen. Hoe vind je verhalen? Een handige aanpak als je een anekdote wilt vertellen. En meer.
Leestijd: 60 minuten
paperbackstanding2_693x872