Speechen met Storytelling

Leer goed presenteren als je je producten/diensten beter wilt verkopen!

De S.U.P.E.R. Methode


Deze methode helpt je om met zelfvertrouwen je boodschap krachtig voor het voetlicht te brengen. Een geweldig hulpmiddel daarbij is STORYTELLING. Elke letter vormt een belangrijk en onmisbaar onderdeel van de S.U.P.E.R. methode!

De 1ste letter is de S van Storytelling: de basis voor een Topspeech.
In mijn E-book gaat het vooral om beter te worden in Storytelling.
Er staat veel waardevols in. Ik zou zeggen: download ‘m!

Op 3 juni a.s. wordt de S.U.P.E.R. methode in praktijk gebracht in de Workshop Spreken in het Openbaar in Denksportcentrum Leiden.

S = Storytelling
U = Uitdaging
P = Presentatie
E = Energie
R = Rust

S = Storytelling

Wat doe je als je iemand echt in zijn hart wilt raken? Ga je hem dan volproppen met zakelijke info of een powerpoint met bulletpoints? Natuurlijk niet. Je vertelt een VERHAAL met alles wat je hebt!
Niet saai, niet monotoon, niet slaapverwekkend.

Als je mensen in hun hart wilt raken, vertel je een verhaal dat inspireert, motiveert en fascineert. Een verhaal dat mensen als het ware zien, horen en voelen! Je voert mensen naar andere tijden en andere plaatsen zodat men denkt: Woow, dat wil ik ook kunnen!

De basis van Spreken in het Openbaar is Storytelling. Het is de manier om vertrouwen op te bouwen, de manier om je te verbinden met je publiek.

U = Uitdaging

Veel mensen houden van ‘Play it safe‘. Niet teveel risico nemen. Mijn insteek is anders. Breid je mogelijkheden flink uit. Als je jezelf uitdaagt, ga je groeien.

Daarom krijg je uitdagende opdrachten die je flexibel maken en waardoor je beter kan inspelen op onverwachte situaties. Een speech gaat altijd anders dan je denkt. Word flexibel. Dit gaat je enorm helpen bij je presentaties. 

Er zijn zoveel mensen die bijna hetzelfde doen. Laat mensen voelen dat ze bij jou moeten zijn en niet bij een ander. Jij bent uniek!

Geniet als je een speech houdt!
Hans goed
Spreek met volle overtuiging!

P = Presentatie

Wat denk je als je aan presenteren denkt? Ik zie er naar uit. Of … denk je aan … toen het mislukte? Of vermijd je presentaties?

Als ondernemer is het goed dat je zichtbaar bent. Dat je boeiende video’s kunt maken zodat je je producten/diensten goed aan de man/vrouw kunt brengen!

Wat je geleerd hebt bij STORYTELLING en UITDAGING ga je nu inzetten voor je speech. Dus:

Hoe verbeter je je vaardigheden om beter te spreken in het open-baar? Hoe breng je je boodschap duidelijker en krachtiger over?

E = Energie

Je moet goed in je energie zitten als je een enthousiaste en energieke presentatie wilt houden. Veel ondernemers schieten in een kramp als ze moeten spreken.

Het is belangrijk om energiek en vol vertrouwen voor je publiek te staan waarbij je jezelf durft te laten zien. Wees open en persoonlijk.

Bij dit onderdeel krijg je oefeningen om op te laden, oefeningen die je direct energie geven en oefeningen die je krachtig maken.

Beter presenteren en plezier staan voorop!
`Speechen met RUST en VERTROUWEN!

R = Rust

Natuurlijk is het belangrijk dat je vol energie en vertrouwen je speech kunt houden. Maar stel je voor dat je last hebt van zenuwen of nog erger: Spreekangst.

Veel mensen voelen angst als ze moeten speechen. Soms is er zweet of een vervelende trilling. Of onzekerheid.

Dan is het heel belangrijk dat je rustig kunt zijn. Zenuwen spelen een rol. Daar hebben de meeste mensen last van.

Bij dit onderdeel leer je beter omgaan met die dingen die spanning geven bij je speech. Met de S.U.P.E.R. methode gaat dit je lukken!

TESTIMONIALS

Brent Wouda
Hans weet je te boeien. Hij beheerst storytelling als geen ander. Zijn kennis deelt hij graag in zijn boek en zijn workshops. Hans horen spreken is een genot voor het oor. Hij schildert met woorden de verhalen als gebeuren ze zo voor je ogen. Brent Wouda, Creatieve Duizendpoot.
Erwin Roodenburg
Leuke en waardevolle presentatie training gehad van Hans. Hij weet goed hoe je krachtig vertelt, hoe je verhaal interessant blijft en waar je allemaal op kunt letten tijdens het presenteren. Zeker een aanrader. Erwin Roodenburg, Personal Trainer & Mindset Coach.
Ingeborg Cneut
Hans tells his stories so well when I'm there to give the story some musical colours, I'm drawn in his story no matter if I have heard the story before ... I cannot do anything else than see it all happening there at that time. Ingeborg Cneut, violin player.

Dick van der Pijl
Presentatiecoach en Storyteller

Al zo’n vijftien jaar ben ik  bezig met spreken en vertellen en nog langer ben ik bezig met theater. Deze drie disciplines zorgen voor een organische kruisbestuiving. Door het theater heb ik meer inzicht gekregen in het gebruik van de ruimte, rol inleving en tekstbehandeling. Door het vertellen heb ik contact gekregen met een bron van eeuwenoude verhalen. De eenvoud van de taal, het contact met het publiek, wijsheid en humor die in verhalen verborgen zitten hebben mij diep geraakt.

Het spreken in het openbaar hebben mij in contact gebracht met mijn eigen levensverhalen en die van de ander. Ook hier komen alle aspecten die ik in het vertellen en het theater ontdekt heb als acteur en regisseur aan de orde.

Ik heb sprekers begeleid bij het voorbereiden van een speech, heb zelf voor grote zalen presentaties gedaan en ken als geen ander de fasen waar een spreker doorheen gaat als deze op het podium staat. De jarenlange ervaring die ik heb met theater, vertellen en het spreken wil ik graag delen. Ik kan niet wachten een groter publiek daar enthousiast voor te maken.

Hans van Woerkom
Presentatiecoach en Storyteller

Verhalen vertellen is al bijna 25 jaar mijn grote passie. In al die jaren trad en treed ik op veel verschillende plaatsen op waar onder de
belangrijkste vertelfestivals in Nederland en België.

Honderden mensen heb ik getraind in het beter vertellen van verhalen en het krachtig voor het voetlicht brengen van hun boodschap.

Daarom kan en wil ik je graag helpen om veel beter te worden in
het overbrengen van jouw boodschap. Doe dat zo verhalend mogelijk. Dat is buitengewoon krachtig.

MISSIE: duizenden mensen helpen om hun boodschap op een inspirerende manier over te brengen zodat het verkopen van producten/diensten veel gemakkelijker wordt.

Heb je nog vragen?

Laat hieronder je vraag achter en ik kom er zo snel mogelijk op terug!

Kunnen vertellen is goud!

NU downloaden als je graag wilt spreken met minder angst.
Inhoud: Voordelen van vertellen. Hoe vind je verhalen? Een handige aanpak als je een anekdote wilt vertellen. En meer.
Leestijd: 60 minuten
paperbackstanding2_693x872