Online zichtbaar met Storytelling

Leer goed presenteren als je je producten/diensten beter wilt verkopen!

Groepscoaching: Meer klanten met Storytelling

In 3 LIVE sessies op een mooie locatie maak je grote stappen om jou en je producten/diensten beter te presenteren.

Heb je interesse? Laat het me weten: info@hansvanwoerkom.nl of 06-33822479

`Verstop je je of laat je je zien?

Verstop je je of laat je je zien?

Je voelt angst als je moet presenteren. Soms zweet je of tril  je. Je voelt je onzeker. Misschien vergeet je je tekst wel. Of je tekst komt saai uit je mond of je kunt je hart er niet in leggen. Als je je boodschap niet goed en duidelijk kunt overbrengen, is het lastig om je producten/diensten te verkopen.

Als jij niks verandert,
dan zal er nooit verandering ontstaan...

Beter pitchen

In allerlei situaties wordt verwacht dat je een goede pitch van 1 minuut kunt houden. Door veel oefening ga je met vertrouwen pitchen..

Beter Presenteren

Door de oefeningen kun je ook de vertaalslag naar een langere presentatie maken. Door de feedback ga je zeker beter presenteren

Beter improviseren

Uitdagende opdrachten helpen je om te kunnen improviseren en er vertrouwen in te krijgen. Die opdrachten halen je zeker uit je comfortzone.

Hoe ik jou kan helpen!

Hoe zou het zijn als je met vertrouwen presenteert? Als mensen aan je lippen hangen omdat je zo boeiend kan vertellen. Hoe zou het zijn als je ontspannen en met plezier presenteert? Als je toffe video’s maakt die men-sen inspireren. Dan kun je zeker je producten en diensten beter verkopen.

Groepscoaching geeft vele voordelen.
Het is leren op een ontspannende manier.

Meer inzicht

Het geeft meer inzicht welke punten je het best kunt aanpakken.

Oorzaken

We kijken vooral naar de mogelijkheden die je hebt..

Oplossing

Leren in een groep is prettig en je leert veel van elkaar en van mij.

Zo presenteren wordt geen succes!

Rechtop en ga er voor!

Wat denk je als je aan presenteren denkt? Denk je meteen: Leuk. Ik zie er naar uit. Of … denk je aan die keer dat het mislukte? Of vermijd je het presenteren zo veel mogelijk?
Zeker als ondernemer is het handig dat je zichtbaar bent. Dat je boeiende video’s kunt maken zodat je je producten/diensten goed aan de man kunt brengen!

Geen stap zetten is niet vooruit-komen ...

Dit is een tijd waarbij zichtbaarheid super belangrijk is. Ben je niet zichtbaar, dan mis je de boot. Dan kiezen klanten iemand anders. Het valt niet mee om tegenwoordig op te vallen. Je kunt zelf filmpjes maken, maar kwaliteit is heel belangrijk. In de groepscoaching oefen je veel en veilig en krijg je feedback. En het is nog leuk ook! Mensen omschrijven mij als enthousiast, gedreven en heel betrokken. En het werken met groepen doe ik al mijn hele leven

Beter presenteren en plezier staan voorop!

Waar zijn de volgende drie sessies?

Graanmaalderij, Middelblok 2, 2831 BP Gouderak

De volgende drie sessies vinden plaats in het najaar 2022. Contact: info@hansvanwoerkom.nl

TESTIMONIALS

Brent Wouda
Hans weet je te boeien. Hij beheerst storytelling als geen ander. Zijn kennis deelt hij graag in zijn boek en zijn workshops. Hans horen spreken is een genot voor het oor. Hij schildert met woorden de verhalen als gebeuren ze zo voor je ogen. Brent Wouda, Creatieve Duizendpoot.
Erwin Roodenburg
Leuke en waardevolle presentatie training gehad van Hans. Hij weet goed hoe je krachtig vertelt, hoe je verhaal interessant blijft en waar je allemaal op kunt letten tijdens het presenteren. Zeker een aanrader. Erwin Roodenburg, Personal Trainer & Mindset Coach.
Ingeborg Cneut
Hans tells his stories so well when I'm there to give the story some musical colours, I'm drawn in his story no matter if I have heard the story before ... I cannot do anything else than see it all happening there at that time. Ingeborg Cneut, violin player.

Hans van Woerkom
Presentatiecoach en Storyteller

Verhalen vertellen is al bijna 25 jaar mijn grote passie. In al die jaren trad en treed ik op veel verschillende plaatsen op waar onder de
belangrijkste vertelfestivals in Nederland en België.

Honderden mensen heb ik getraind in het beter vertellen van verhalen en het krachtig voor het voetlicht brengen van hun boodschap.

Daarom kan en wil ik je graag helpen om veel beter te worden in
het overbrengen van jouw boodschap. Doe dat zo verhalend mogelijk. Dat is buitengewoon krachtig.

MISSIE: duizenden mensen helpen om hun boodschap op een inspirerende manier over te brengen zodat het verkopen van producten/diensten veel gemakkelijker wordt.

Groepscoaching:
'Meer klanten met Storytelling'

LIVE: Graanmaalderij Gouderak

€ 199,-

excl. BTW

De nieuwe data zijn in het najaar 2022!

Algemene informatie

Veelgestelde vragen

De Groepscoaching is vooral geschikt voor ondernemers en mensen in het bedrijfsleven die moeite hebben met presenteren en hun boodschap goed over te brengen. Ook voor ondernemers die moeite hebben om hun producten/diensten  te verkopen.

Dit traject is niet geschikt voor ondernemers die niet gemotiveerd zijn om hun storytelling vaardigheden te verbeteren zodat ze gemakkelijker hun producten/diensten kunnen verkopen.

Je leert beter te pitchen, beter te presenteren en beter te improviseren. Tijdens de sessies word je uitgedaagd om buiten je comfortzone te stappen. Vaak oefenen we in kleine groepjes en plenair met uitdagende opdrachten.

Heb je nog vragen?

Laat hieronder je vraag achter en ik kom er zo snel mogelijk op terug!

Kunnen vertellen is goud!

NU downloaden als je graag wilt spreken met minder angst.
Inhoud: Voordelen van vertellen. Hoe vind je verhalen? Een handige aanpak als je een anekdote wilt vertellen. En meer.
Leestijd: 60 minuten
paperbackstanding2_693x872
Online zichtbaar met Storytelling draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches