Selecteer een pagina

Over Hans

Hans van Woerkom

Een aantal jaren is Hans werkzaam geweest in het onderwijs. Daarna heeft hij jarenlang zijn sporen verdiend in de storytelling wereld met duizenden optredens. Sinds 2017 profileert hij zich naast storyteller als presentatiecoach. Daarbij gaat het om de mondelinge communicatie. Hij heeft zich vooral gespecialiseerd in hoe mensen iets zeggen, hoe mensen een boodschap over brengen.
Met veel passie en enthousiasme ondersteunt hij mensen om hun boodschap/hun verhaal op een krachtige manier voor het voetlicht te brengen. Hans stimuleert mensen om dat zo verhalend mogelijk te doen want goed vertelde verhalen zijn boeiend om naar te luisteren en ze blijven beter plakken.
Door zijn jarenlange ervaring als storyteller kan Hans je prima helpen om dat wat je te zeggen hebt tot leven te brengen. Stemgebruik, emoties en mimiek, verbaal en non-verbaal, maar natuurlijk ook de inhoud van je boodschap: het komt allemaal aan de orde. Communicatie met storytelling zorgt voor verbinding. Hierdoor wordt de boodschap langer en beter onthouden dan zakelijke informatie.
Kortom: ‘Presenteren met Impact’!