Selecteer een pagina

Workshops

Presenteren met Impact

Wie heeft wel eens een saaie presentatie meegemaakt en kon je je aandacht erbij houden? Hoe kun je krachtiger presenteren? Wat zorgt er voor dat men op het puntje van zijn stoel zit? Hoe komt het dat we niets willen missen van een goede presentatie? Hoe presenteer je met impact zo dat mensen de kern van jouw presentatie onthouden?

Storytelling als basis voor je Presentatie

Wat onthouden mensen van een presentatie? Een kernboodschap die goed gebracht wordt. Een inspirerend gereedschap hierbij is de kernboodschap verpakken in een verhaal zonder aan duidelijkheid in te boeten. Als je dit principe leert beheersen, heb je een krachtig stuk gereedschap waardoor jouw kernboodschap met impact wordt gecommuniceerd. Zet storytelling technieken in op een goede manier en je geeft een presentatie die mensen bij blijft.

Communiceren met Impact

Wat is het doel van je communicatie? Wat wil je gerealiseerd zien? Als dat duidelijk is, kun je een inspirerende boodschap maken die men begrijpt, accepteert en aanzet tot actie. Het is van belang dat je goed verbinding met de ander kunt maken zodat je op een wederzijdse respectvolle wijze draagvlak creëert voor je boodschap. Hoe gebruik je je stem bij je communicatie en breng je verbaal en non-verbaal met elkaar in overeenstemming? Deze aspecten vormen de basis voor ‘Communiceren met Impact’.

Pitchen met Impact

Ben je in staat om jouw boodschap in maximaal 10 zinnen van 15 woorden over te brengen? Kun je die boodschap op een heldere en inspirerende wijze communiceren zodat men de boodschap begrijpt, accepteert en dat het aanzet tot actie? En het allerbelangrijkste: kun je die boodschap zo over brengen dat men het goed kan onthouden.